Stichting Support Stotteren
Alles over stotteren. Ervaringsdeskundige omgang met stotteren en info vanuit een psycho-sociale achtergrond

Facebook

Twitter

Google+

  • Home
  • Oorzaak
    • Broddelen
    • Hoogsensitief
    • Onderzoek
      • Hersenonderzoek
      • Overige onderzoeken
      • Spraakontwikkeling
    • Psychosociale invloeden
    • Voedingsstoffen
      • Negatief effect
      • Positief effect
      • Over de auteur
      • Uitleg
    • Ervaringen
  • Therapieën
    • Stottertherapieën
    • Reguliere stottertherapie
    • Andere therapieën en oplossingen
    • Niet-reguliere stottertherapie
    • Logopedie
    • Andere mensen ontmoeten
  • Onderwijs
    • Studenten
    • Ouders
    • Docenten
      • Omgaan met stotteren in de klas
      • Mondeling tentamen of examen
      • Bestel brochure
    • Geef tips aan docenten
  • Werk
  • Boeken
    • Stel een boek voor om toe te voegen
  • Ontmoeten
  • Meldpunt
  • Over ons
    • ANBI
    • Publicaties
    • Contact
  • Doneer
  • Blog
    • VUmc
  • U bevindt zich hier:  
  • Home
  • Oorzaak
  • Voedingsstoffen
  • Negatief effect

Negatief effect

Welke voedingsstoffen hebben een negatief effect op vloeiende spraak? Kun je dus beter minder eten?

Filters
Lijst met artikelen in categorie Negatief effect
Titel
Nadelige effecten van xanthinen
Gevaarlijke voeding met teveel koper/mangaan

Dhr. P. Wiedijk

Stotterbeurs - stotteren en voeding3.jpg

  • Contact
    • Facebook
    • Twitter
  • Stichting Support Stotteren
    • Presentatie VUmc
    • Vacature betrokkenheidsmedewerker
    • Donatie
    • Positie Stichting Support Stotteren
    • Dhr. P. Wiedijk
    • Faq
    • Disclaimer
    • Wie zijn wij
  • Transparantie
    • Privacy beleid
    • ANBI
    • Jaarverslag
    • Beleidsplan

Back to Top

© 2021 Stichting Support Stotteren