Alles over stotteren. Ervaringsdeskundige omgang met stotteren en info vanuit een psycho-sociale achtergrond
Zoeken...
Start
Home
Oorzaak
Broddelen
Hoogsensitief
Onderzoek
Hersenonderzoek
Overige onderzoeken
Spraakontwikkeling
Psychosociale invloeden
Voedingsstoffen
Negatief effect
Positief effect
Over de auteur
Uitleg
Ervaringen
Therapieën
Stottertherapieën
Reguliere stottertherapie
Andere therapieën en oplossingen
Niet-reguliere stottertherapie
Logopedie
Andere mensen ontmoeten
Onderwijs
Studenten
Ouders
Docenten
Omgaan met stotteren in de klas
Mondeling tentamen of examen
Bestel brochure
Geef tips aan docenten
Werk
Boeken
Stel een boek voor om toe te voegen
Ontmoeten
Meldpunt
Over ons
ANBI
Publicaties
Contact
Doneer
Blog
VUmc
U bevindt zich hier:
Home
Oorzaak
Voedingsstoffen
Negatief effect
Negatief effect
Welke voedingsstoffen hebben een negatief effect op vloeiende spraak? Kun je dus beter minder eten?
Filters
Toon #
5
10
15
20
25
30
50
100
Alle
Filter
Lijst met artikelen in categorie Negatief effect
Titel
Nadelige effecten van xanthinen
Gevaarlijke voeding met teveel koper/mangaan
Dhr. P. Wiedijk