Vraag jij je af, hoe je kunt mee helpen bij het lobbyen?
Je helpt al door
open te zijn en je ervaringen te delen. Dat kan ook anoniem.

Maar je kunt ook helpen door het delen van onze berichten via Facebook, LinkedIn of Twitter in jouw netwerk. Met een kleine actie, krijgt de informatie een veel groter bereik! Zeker als je beleidsmedewerkers op lokaal of landelijk niveau kent. Maar misschien kent een relatie van jou wel zo iemand en wil die jou (en andere mensen met stotteren) helpen. Hoe meer je deelt, hoe groter de kans dat stotteren wordt gezien!

Help jij ons vanuit de achtergrond te komen?

Lobbywerk is werken op de achtergrond. Regelmatig kunnen we weinig bekend maken, maar nog vaker zijn we te terughoudend omdat lobbyen erg tijdrovend is. Wie helpt ons mee om de balans beter te vinden? Ben jij een tekstschrijver of videofanaat en/of weet jij hoe social media echt werkt? Neem dan contact met ons op!

Ben je echt super gemotiveerd, ben je kritisch en door je ervaringen zeker niet meer naïef? Wordt dan onze sparringpartner. Desgewenst helpen wij je bij het vinden van de nodigde scholing op het gebied van belangenbehartiging. Daarmee kom je zeker in contact met andere mensen met een beperking. We geloven immers in dit soort van samenwerkingen. Daar vormen we graag (projectmatige) allianties.

Vind je bovenstaande acties heel goed, maar niets voor jou? Met een financiële donatie maak je meer mogelijk. Zoals: praten met professionele beleidsmedewerkers  en onderzoekers ervan overtuigen dat mensen die stotteren het recht hebben om te spreken. We doen veel, maar doen graag meer. Met jouw donatie aan Stichting Support Stotteren maak je meer mogelijk! (Wij ontvangen geen overheidssubsidie).