Laat je stem horen! Als bestuursleden van Stichting Support Stotteren hebben wij de kans om deel te nemen aan de ontwerpdagen voor de nationale strategie volgens het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een handicap in Nederland. Samen kunnen we strijden voor een inclusief Nederland waarin iedereen, ongeacht de mate van stotteren, volledig kan deelnemen aan de maatschappij!

Jouw stem is essentieel. Jouw ervaringen, perspectieven en ideeën zijn van onschatbare waarde om een inclusieve samenleving te creëren. Laat ons weten welke verbeteringen jij nodig hebt. Samen kunnen we een krachtig signaal sturen naar beleidsmakers en de maatschappij.

Het VN-verdrag voor de rechten van de gehandicapte mens biedt een stevig fundament. Het benadrukt gelijke kansen, non-discriminatie en volledige participatie. Maar jouw hulp is nodig om deze principes in de praktijk te brengen. Jij bent de expert in jouw eigen ervaringen met jouw stotteren. Jouw perspectief is waardevol bij het vormgeven van beleid en maatregelen die onze gemeenschap ondersteunen.

Laten we de obstakels wegnemen die ons belemmeren om volledig deel te nemen aan de samenleving. Jouw stem is cruciaal. Stuur ons jouw ideeën, suggesties en ervaringen. Laat ons weten welke verbeteringen jij graag zou zien in de nationale strategie. Samen kunnen we een krachtige boodschap overbrengen die leidt tot positieve verandering en een inclusieve toekomst.

Stuur jouw inbreng naar ons en sluit je aan voor een Nederland waarin iedereen telt, ongeacht spraakbeperking. Samen kunnen we het verschil maken!

Projectmatige en/of structurele samenwerkingsverbanden met

Logo Ieder(in) Logo UWV Logo Justitie en Veiligheid Logo Start Foundation